Nyhet!

Virtuellt Batteri för dina solceller

Slipp dyra batterier, ladda upp ditt solkonto på sommaren – och rabattera din el på vintern, med nya elavtalet Solklart.

Det nya elavtalet. Solklart.

Producerar du egen el och funderar på batteri till dina solceller? Elpriserna sjunker, nya lagar tillkommer och allt fler funderar på att köpa batteri till sina solceller – vi presenterar därför ett enklare alternativ – Solklart.

Spara din el från sommarproduktionen när elen är som billigast, och använd den för att rabattera din el under vintern när den är som dyrast. Du får självklart utbetalt för din produktion då också.

Du får därmed mer balans i dina elkostnader och slipper installera dyra batterier, som tack för att du bidrar till miljön med dina solceller.

Fast månadsavgift på 59kr i månaden.

Varför Solklart?

Fördelar

Nackdel

Bli kund nu

Genom att fylla i formuläret ovan godkänner du vår integritetspolicy.

Vi vill vara ditt bästa alternativ

Vi ser till andra värden än vinstmaximering. Vi ser hellre att vi bidrar till fler arbetstillfällen som gör att våra ungdomar kan stanna i kommunen vilket direkt bidrar till en än mer livskraftig och välmående kommun. Vi ser det också som självklart att bidra till ett starkare föreningsliv såväl som ett starkare lokalt näringsliv.

Att välja sitt elavtal ska vara enkelt. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Vi har valt bort de försäljningsmetoder som vi tror inte gagnar dig som kund. Här på hemsidan kan du i lugn och ro se vilken avtalstyp som är det bästa alternativet givet just dina förutsättningar.

 

Intresseanmälan

Kul att du är intresserad!
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi inom kort med mer information samt avtalsförslag!