Våra erbjudanden

För dig som privatperson

Att bli kund hos Motala Energi är enkelt.  Vi hjälper alltid våra kunder på vägen.

Elavtal

Teckna ett miljösmart elavtal med Motala Energi.

Miljö

Motala Energi arbetar klimatsmart och hållbart.

Föreningslivet

Bli kund och vi sponsrar er förening genom ditt elavtal.

Våra avtal

Vi har flera avtal för att du ska hitta det som passar just dig bäst. Välj mellan timpris eller fastpris och hitta ett avtal som passar just din livvstil. Gillar du ett stabilt elavtal eller vill du sitta och pressa kostnaderna själv? Bestäm du! Osäker på vilken du ska välja? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Timpris obundet

Påslag: 1 öre
Fast avgift: 0kr
Elcertifikat: 2,6 öre
Volympåslag: 4,34 öre
Öresrabatt: -3 öre

Månadspris obundet

Påslag: 1 öre
Fast avgift: 0kr
Elcertifikat: 2,6 öre
Volympåslag: 4,34 öre
Öresrabatt: -3 öre

Fastpris 6 mån

129 öre/kWh
Fast avgift: 49kr
Bindningstid: 6 månader

Fastpris 1 år

119 öre/kWh
Fast avgift: 49kr
Bindningstid: 12 månader

Bli kund nu

Genom att fylla i formuläret ovan godkänner du vår integritetspolicy.

Våra avtalserbjudanden

Rörligt

Ett rörligt elpris är, precis som namnet antyder, ett elavtal som följer den nordiska elbörsen det går både upp och ner. Rörligt elpris har på senare år blivit alltmer populärt av anledning att ett rörligt elpris oftast är bättre på lång sikt men kan också innebära lite högre toppar som man måste vara beredd på.

Vill man ha lite mer risk och kan på sikt vara en vinnare i djungeln av elpriser så är rörligt elavtal något för dej. El från förnybara energikällor, El från vind, vatten, sol.

  • Möjlighet till väldigt låga priser
  • Bästa valet på sikt
  • Går att välja med eller utan bindningstid

Mixavtal

Detta erbjudande innebär att du har ett rörligt pris på sommarhalvåret och ett fast på vinterhalvåret. 

Vi på Motala Energi har analyserat marknaden länge nu och förstår att du som kund inte alltid gynnas av endast Fastpris eller endast Rörliga priser och efterfrågan efter en kombination kommer från våra kunder. Just därför har vi nu satt samman det som vi kallar Sjöstadsmixen som är just den kombinationen.

För dig innebär det att du tar del av de lägsta priserna under sommaren (apr-sep) när elen historiskt sett alltid varit betydligt billigare och på vintern (okt-mars) låser vi kostnaden till lägsta möjliga pris så man kan vara trygg i att kostnaderna inte sticker iväg. Det perfekta elavtalet med förnybar energi. El från vind, vatten, sol.

Vi vill vara ditt bästa alternativ

Vi ser till andra värden än vinstmaximering. Vi ser hellre att vi bidrar till fler arbetstillfällen som gör att våra ungdomar kan stanna i kommunen vilket direkt bidrar till en än mer livskraftig och välmående kommun. Vi ser det också som självklart att bidra till ett starkare föreningsliv såväl som ett starkare lokalt näringsliv.

Att välja sitt elavtal ska vara enkelt. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Vi har valt bort de försäljningsmetoder som vi tror inte gagnar dig som kund. Här på hemsidan kan du i lugn och ro se vilken avtalstyp som är det bästa alternativet givet just dina förutsättningar.