För oss är kunden viktigast

Vi är det lilla elbolaget med det stora hjärtat. Vår vision är att verka lokalt i Motala, Vadstena och Borensberg med omnejd. Vi vill vara företaget som står för trygghet och enkelhet i kombination med bästa tänkbara prisbild.

Vi vill vara företaget som på flera plan kommer stöttar det lokala föreningslivet. Vi ser framför oss en rad engagemang där vi som företag stöttar och hjälper. Det är något vi brinner extra mycket för.

Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag

Varje år omsätts det onödigt många miljoner kronor i förbrukning av el i våra kommuner, detta vill vi ändra på. Här vill vi skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Som lokal elleverantör vill vi utmana och kämpa för att ni ska få bästa tänkbara leverans av el till låg kostnad.

Motala Energi är ert lokala företag som verkar nära dig. Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Visste du att vi dessutom har vår kundservice centralt nära dig i Motala. Besök oss, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans / avtal.

Motala Energi inte bara ett lokalt bolag. Vi är redan ett nationellt bolag som redan har över 10 000 kunder. Genom att också agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er som bor i Motala, Vadstena och Borensberg.

Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus

Ett företag i expansion

Vi är ett härligt team som jobbar fokuserat i en organisation som växer mycket fort. Det ställer krav på att du har flexibilitet, är självgående och är driven i att vilja jobba framåt och att leverera resultat. Är du den personen? tveka inte att lämna in en ansökan redan idag.

Nu har vi flera spännande tjänster som vi på Motala Energi erbjuder. Är du den personen? Sök redan idag! Det är enkelt att söka jobb hos oss. Fyll i formuläret nedan och skicka in din ansökan. Alla ansökningar tas om hand och hanteras. Blir ni vald kommer vi att kontakta er.

Amanda Bergman
Kundservice
Tel. 0141 250 255

Jesper Lång
Kundservice
Tel. 0141 250 255

Christer Axelsson
Energirådgivare
Tel. 0763 25 83 17

Ted Wennermark
VD

Har du blivit kontaktad av oss?

Vi vill att ditt möte med vår personal ska vara en trevlig upplevelse som känns ärlig och genuin. Bland våra värderingar ska ärlighet, tydlighet och pålitlighet lysa igenom. Det vill vi också att du ska känna efter ett möte med oss. Upplever du det motsatta kan du helt anonymt använda vår Whistleblowertjänst nedan så att vi kan rätta till detta så fort det är möjligt.

  • Vi jobbar aktivt för ett sunt arbetsklimat. Hos oss innebär det att vår arbetsplats ska vara fri från trakasserier av alla de slag samt att vi möter varandra med respekt.

  • Upplever du som anställd att det inte efterlevs kan du helt anonymt använda vår Whistleblowertjänst nedan. Då går meddelandet direkt till oss helt anonymt.

  • Vi strävar efter att vara en riktigt bra arbetsgivare där våra medarbetare känner att de har möjlighet att utvecklas, påverka och göra skillnad.