Bli vår nästa elhandelspartner som återförsäljare för Motala Energi

Vi är det lilla elbolaget med det stora hjärtat. Vår vision är att verka lokalt i Motala, Vadstena och Borensberg med omnejd. Vi vill vara företaget som står för trygghet och enkelhet i kombination med bästa tänkbara prisbild.

Vi vill vara företaget som på flera plan kommer stöttar det lokala föreningslivet. Vi ser framför oss en rad engagemang där vi som företag stöttar och hjälper. Det är något vi brinner extra mycket för.

Som återförsäljare för Motala Energi
lägger vi stort fokus i att vi tillsammans ska lyckas.

Vårt mål i ett samarbete är att vi tillsammans tar fram en strategi och marknadsplan för att lyckas. Vi söker nu en ny återförsäljare som vill vara med att utforma morgondagens försäljning. Vi erbjuder möjligheten till ett tätt samarbete där vi ser er som en förlängd arm av vår försäljning och att vi tillsammans ska hitta lösningar.

Ni får tillgång till en erfaren och seriös inköpsorganisation, personlig service i form av en kontaktperson och såklart säljstöd till era egna säljare. Vi är med på hela resan och letar nu efter en seriös organisationer som vill ha ett långvarigt samarbete med en stabil aktör som sträcker sig över hela Sverige. Vår kundbas idag är delad både mot B2B och B2C och vi vill växa på båda fälten.

Fyll i intresseanmälan

Är ni vår nästa vassa återförsäljare? Skicka in en intresseanmälan med hjälp av formuläret nedan.