Få det bästa elprisavtalet för företag

Vi brinner för att verka lokalt i Motala, Vadstena och Borensberg med omnejd. Vi vill vara företaget som står för trygghet och enkelhet i kombination med bästa tänkbara prisbild.

Motala Energi skapar de bästa tänkbara förutsättningarna för er lokala företagare. Genom att teckna ert elavtal lokalt får ni ett förmånligt pris. Låt oss se vad vi kan göra för ert företag, erhåll en offert.

Priskollen - tillval

Låter dig tillfälligt byta ditt avtal till ett kortare fastprisavtal (2-5 månader). Våra experter tipsar dig om de bästa besluten.

Förnybar el - tillval

Att måna om miljön är en självklarhet för oss på Motala Energi. Detta tillval garanterar elproduktion från förnybara energikällor.

Betala enkelt och smidigt

Välj att betala smidigt och säkert med Swish eller genom mobilt Bank-ID utöver de klassiska varianterna såsom PDF-faktura eller e-faktura

Teckna avtal direkt

Att teckna elavtal ska vara enkelt och smidigt. Fyll i nedan uppgifter så tar vi hand om resten åt dig. Du får då vårt populäraste elavtal Elfonden CTRL som du kan läsa mer om nedanför formuläret.

Bli företagskund nu

Vem signerar?

Elfonden CTRL

Elfonden CTRL är för dig som vill ha det bästa priset långsiktigt – utan att anstränga dig. Våra fondförvaltare köper in el när priset är som bäst och ser till att priset blir så stabilt som möjligt. 

Detta avtal är en förvaltningsprodukt, vilket innebär att vi gör inköp från flera elmarknader istället för vanliga spotpriser. Styrkan kommer ifrån att vi har många kunder och kan göra stora inköp tillsammans och variera mellan fasta och rörliga priser för att stabilisera priset så mycket som möjligt över tid. Något som är väldigt populärt.

Vad är ett förvaltningsavtal?

Målet är att du som företag ska minska risken för oväntat höga elpriser. Med detta elavtal hanteras din elförbrukning i en gemensam portfölj tillsammans med andra kunder som har den här produkten. Det innebär att vi kan uppnå fördelar som tidigare har reserverats för de största elkunderna

Vi värnar om barnens säkerhet i mörkret

Öka trafiksäkerheten med Motala Energi genom att dela ut våra gratis signalvästar på er skola

Betalar ni för mycket för er el?

Ladda upp elfakturan och få en offert du inte kommer bli besviken på

Tycker du att du betalar för mycket för din el? Stöttar du hellre det lokala? Ser du hellre att du bidrar till arbetstillfällen lokalt?

Nu har du chansen att kombinera allt detta genom att teckna vårt lokala företagsavtal. Ett förvaltningsavtal som är ett skräddarsytt elavtal för företag som vill uppnå lägsta möjliga pris.