Vill ni som företag lokalt vara med och göra en skillnad?

Nu erbjuder vi företag i Motala och Vadstena Kommun ett mycket förmånligt elavtal. Ni kan dessutom vara med och stötta våra lokala föreningar. Så passa på redan idag!

Företagare – Teckna elavtal på Motala Energi | Passa också på att stötta det lokala föreningslivet. Är ni företagare i Motala eller Vadstena Kommun då har ni chansen att hjälpa till och att stötta!
I Motala och Vadstena finns massor med föreningar och organisationer som behöver vår hjälp. Nu har ni möjlighet att göra en skillnad. Teckna elavtal med oss på Motala Enerigi och låt några ören per kWh gå oavkortat som ett stöd.
Teckna elavtal redan idag och var med och stötta det lokala. Teckna elavtal Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag – Motala Energi Vi vill skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Som lokal elleverantör vill vi utmana och kämpa för att ni ska få bästa tänkbara leverans av el till låg kostnad. Motala Energi är ert lokala företag som verkar nära dig | Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Visste du att vi dessutom har vår kundservice centralt nära dig i Motala. Besök oss, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans / avtal.
Var med och stötta oss genom att bli kund i Motala Energi. Det är ett steg framåt för Motala, Vadstena och Borensberg.

För mer info om kontakta våra proffsiga energirådgivare nedan, Kim och Christer. Kim Runfeldt Energirådgivare Tel. 0763 25 62 05 E-post: kim.runfeldt@motalaenergi.se Christer Axelsson Energirådgivare Tel. 0763 25 83 17 E-post: christer.axelsson@motalaenergi.se Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet