Vill ni få hjälp av vår kundservice? Då finns bl.a Jesper hos oss som svarar på dina frågor.

Jesper Lång jobbar på vår kundservice och finns alltid till hands för dig. Hos oss är du alltid välkommen med er fråga liten som stor.

Vill ni få hjälp av vår kundservice? Då finns bl.a Jesper hos oss som svarar på dina frågor. Jesper Lång är superkillen som sköter vår kundservice och han finns alltid till hands för dig. Hos oss är du alltid välkommen med er fråga liten som stor.
För att komma i kontakt med vår kundservice ringer ni 0141-250 255 eller skriver till kundservice@motalaenergi.se
Vi har öppet vardagar kl. 09.00 – 17.00 Lördag – Söndag är det stängt.  Varmt välkomna med er fråga

Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag – Motala Energi.
Varje år omsätts det onödigt många miljoner kronor i förbrukning av el i våra kommuner, detta vill vi ändra på. Här vill vi skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Som lokal elleverantör vill vi utmana och kämpa för att ni ska få bästa tänkbara leverans av el till låg kostnad. Motala Energi inte bara ett lokalt bolag. Vi är redan ett nationellt bolag som redan har över 10 000 kunder. Genom att också agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er som bor i Motala, Vadstena och Borensberg.
Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.
Var med och stötta oss genom att bli kund i Motala Energi. Det är ett steg framåt för Motala, Vadstena och Borensberg.

För mer info om hur du blir kund hos oss! skriv till  kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet