Vill du jobba som Junior Sales manager?

Sök jobbet på Motala Energi. Vi expanderar kraftigt och behöver flera duktiga innesäljare. Tjänsten är placerad i Motala.

Vill du jobba som Junior Sales manager? Sök jobbet på Motala Energi! Vi expanderar kraftigt och behöver flera duktiga innesäljare. Tjänsten är placerad i Motala.

Vill du ha ett spännande, utvecklande och roligt jobb, då bör du söka detta jobb. Här ska vi skapa ett dynamiskt och spännande team. Bli en del av gänget på Motala Energi.
Motala Sjöstaden – Här finns vi och verkar tillsammans. SÖK VÅR TJÄNST Har du ambitioner? Motala Energi är företaget som man kan växa i om ambition finns. Vill du utvecklas och ta olika kliv i din karriär då är vi företaget för dig.

Vi vill hälsa er välkommen att söka våra tjänster och vem vet, kanske just du blir vår framtida vassa kollega. Välkommen till teamet. Motala Energi är ert lokala företag som verkar nära dig | Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Visste du att vi dessutom har vår kundservice centralt nära dig i Motala. Besök oss, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans / avtal.
Motala Energi inte bara ett lokalt bolag. Vi är redan ett nationellt bolag som redan har över 10 000 kunder. Genom att också agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er som bor i Motala, Vadstena och Borensberg.
Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.
Var med och stötta oss genom att bli kund i Motala Energi. Det är ett steg framåt för Motala, Vadstena och Borensberg.

För mer info om hur du blir kund hos oss. Skriv en rad till kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet