Vi valde torget i Motala framför stranden

Under en helt underbar dag fanns vi på Motala Torget för er. Vi märke att många valde beachen före promenad i city. Vi fick dock förmånen att träffa en del underbara Motala bor och vi tackar de som hälsade på oss.

Vi valde troget i Motala framför stranden. Under en helt underbar dag fanns vi på Motala torget för er. Vi märke dock att många valde beachen före promenad i city. Vi fick dock förmånen att träffa en del underbara Motala bor och vi tackar de som hälsade på oss.

Ni kommer se mer av Motala Energi och vi kommer göra små och stora saker i andan att skapa trygghet för dig som kund. Vi finns för er och vill ni ha en trygg partner när det kommer till elavtal då väljer man Motala Energi som är det lokala och trygga alternativet. Teckna elavtal Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag – Motala Energi Vi vill skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Som lokal elleverantör vill vi utmana och kämpa för att ni ska få bästa tänkbara leverans av el till låg kostnad. Motala Energi är ert lokala företag som verkar nära dig | Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Visste du att vi dessutom har vår kundservice centralt nära dig i Motala. Besök oss, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans / avtal.
Motala Energi inte bara ett lokalt bolag. Vi är redan ett nationellt bolag som redan har över 10 000 kunder. Genom att också agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er som bor i Motala, Vadstena och Borensberg.
Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.
Var med och stötta oss genom att bli kund i Motala Energi. Det är ett steg framåt för Motala, Vadstena och Borensberg.

För mer info om hur du blir kund hos oss. Skriv en rad till kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet