Vi vill vara ditt bästa alternativ! – Motala Energi

Vi på Motala Energi vill värna om familjen, det käraste vi har. Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda och känna sig trygga.

Ägna din tid till trevligheter med familjen så sköter vi resten. Du slipper att ständigt kolla vilket elavtal som är bäst för just dig. Hos oss ska du känna dig trygg med att du valt det bästa.

Vi värmer dig när hösten faller på! Som ett obehagligt allvar drar sig hösten in i stan. (Winnerbäck)
Så behöver det inte vara. Nu när hösten är här tillbringar vi mer hemma och vill ha det varmt och skönt. Nu finns möjligheten att teckna elavtal med Motala Energi – vi strävar alltid efter att vara din bästa lösning!
Som kund hos Motala Energi ska du alltid känna dig trygg med vetskapen om att du får schyssta elavtal.
När du tecknar avtal med oss kan du vara försäkrad om att du bara köper fossilfri el. Vill du dessutom komplettera med ytterligare miljöval så finns det sådana alternativ också.Hos oss får du information, svar på dina frågor. Du kan fixa dina ärenden smidigt via vår omtyckta kundservice. Vill du veta mer skriv till oss eller kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.
Du når oss som vanligt på: 0141-250255 alternativt: kundservice@motalaenergi.se
 Ha det fint hälsar gänget på Motala Energi Det lilla elbolaget med det stora hjärtat!
Fördelaktiga avtal för er som bor i Motala och Vadstena. Håll utkik, mer information kommer inom kort.
Välj den avtalsform som passar dig bäst. Vi erbjuder avtal med fast och rörligt elpris samt Sjöstadsmixen som är en kombination av de bägge.
Att välja sitt elavtal ska vara enkelt. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.