Vi ber om ursäkt men vill hjälpa. Nu kan vi inte ta emot fler kunder

Vi lever i konstiga tider. Motala Energi vill be sina kunder om ursäkt. Trycket är just nu enormt när det kommer till vår kundservice, vi har extremt svårt att hinna med. Kunderna ringer och är mycket oroliga för det som kommer.

MOTALA ENERGI BER OM URSÄKT Vi lever i konstiga tider. Motala Energi vill be sina kunder om ursäkt. Trycket är just nu enormt när det kommer till vår kundservice, vi har extremt svårt att hinna med. Kunderna ringer och är mycket oroliga för det som kommer. Trycket har varit så stort så att t.o.m vår hemsida har gått ner två gånger. Därför beslutade vi nyligen att vi måste tacka nej till alla nya kunder. Sorligt men sant…
Vi hinner helt enkelt inte med att hjälpa alla så som vi vill.
En framgångssaga | Motala Energi är en framgångssaga som på två år omsatt runt 300 000 miljoner kronor. Det är en tillväxt som är enorm för ett företag som primärt jobbar lokalt i Motala. Som vi säger det ”Det lilla elbolaget med det stora hjärtat” (En tes som vi hela tiden jobbar med) Ted Wennermark som är bolagets VD uttrycker sin oro. Inte nog med att trycket är enormt på vår kundservice, på detta ska jag också bli pappa om 2 veckor. Det är tufft i nuet att hitta alla verktyg som sen kan bli lösningar för våra kunder. Men vi jobbar intensivt med att hitta så bra “nycklar” som det bara går. Framgången för Motala Energi beror på flera orsaker, vi har jobbat lokalt och långsiktigt, och vi har jobbat stenhårt med att utveckla ett hållbart företag, vi har utvecklat en egen APP för våra kunder, där kund kan följa sin elförbrukning med mera. Massor saker är på plats och vi fortsätter med vår utveckling.
Motala Energi vill helt enkelt bli bäst inom branschen. Tyvärr måste vi på Motala Energi i nuet tacka nej till alla nya kunder. Målet nu är att försöka hjälpa och stötta alla kunder som kontaktar oss. Vi vill skapa så goda förutsättningar som det bara går i dessa svåra tider.
Verktygslåda. Att det är tufft är vi väl medvetna om, därför tittar vi på olika lösningar där en lösning kan vara kunderna kan få dela upp sina betalningar. Detta kommer vara på plats inom några dagar i skrivande stund.  Ja kort sagt vi gör allt för att kunden ska få en så bra resa som det bara går. Vi utökar vår kundservice och hoppas genom det bättre kunna möta efterfrågan. Vi på Motala Energi har sagt så här; Vi måste tacka nej till alla nya kunder men har också valt att göra ett undantag då det kommer till företag och privatpersoner i Motala och Borensberg.   Det är ett litet verktyg i lådan som kan göra skillnad. Teckna elavtal Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vi skapar en ökad trygghetMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna elavtal