Ulö Plast AB väljer att sponsra det lokala föreningslivet

Vi är så glada och stolta över att så många företag väljer att bidra.  

Ulö Plast AB väljer att sponsra det lokala föreningslivet. Vi är så glada och stolta över att så många företag väljer att bidra. Linda Östlund på Ulö Plast AB tecknar elavtal med Motala Energi och här blev valet att även bidra med en sponsring peng till det lokala föreningslivet. Besök kunds webbplats Uppskattar och mycket värdefullt. Nu börjar vi samla in pengar från de företag som redan valt att bli sponsorer i det lokala. Stort tack säger vi på Motala Energi
Teckna elavtal redan idag och var med och stötta det lokala. Erhåll en offert från Motala Energi Erhåll offert Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag – Motala Energi Vi vill skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Som lokal elleverantör vill vi utmana och kämpa för att ni ska få bästa tänkbara leverans av el till låg kostnad. Motala Energi är ert lokala företag som verkar nära dig | Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Visste du att vi dessutom har vår kundservice centralt nära dig i Motala. Besök oss, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans / avtal.
Motala Energi inte bara ett lokalt bolag. Vi är redan ett nationellt bolag som redan har över 10 000 kunder. Genom att också agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er som bor i Motala, Vadstena och Borensberg.
Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.
Var med och stötta oss genom att bli kund i Motala Energi. Det är ett steg framåt för Motala, Vadstena och Borensberg.

För mer info om hur du blir kund hos oss. Skriv en rad till kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet