Takten ökar på sponsrade företag – Nu är Boren Bil AB ett sponsrande företag, så trevligt!

Boren Bil AB tecknar elavtal med Motala Energi och väljer dessutom att sponsra det lokala näringslivet. Så trevligt och omtänksamt tycker vi på Motala Energi.

Takten ökar på sponsrade företag – Nu är Boren Bil AB ett sponsrande företag så trevligt! Boren Bil AB tecknar elavtal med Motala Energi och väljer dessutom att sponsra det lokala näringslivet. Så trevligt och omtänksamt tycker vi på Motala Energi. Alla dessa sponsrande företag kommer göra en skillnad för föreningslivet i Motala med omnejd.
Det är enkelt att bli ett sponsrande företag. När ni tecknar ett elavtal med oss på Motala Energi väljer ni ett belopp per kWh som ni önskar sponsra med. Vi räknar sedan samma alla dessa pengar och delar ut checkar till de mest behövande.  Så gör som Boren Bil AB teckna elavtal med oss redan idag och gör en skillnad.
Teckna elavtal redan idag och var med och stötta det lokala. Ring oss idag Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag – Motala Energi Vi vill skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Kort om Boren Bil AB | Peugeot Motala är ett företag som säljer nya Peugeot, både personbilar och transportbilar.
Vi säljer även begagnade bilar av olika märke och modell och tar gärna hand om din begagnade bil. Vi har över trettio års erfarenhet från bilbranschen. Hos oss möts du av välutbildad och professionell personal med kunden i fokus, allt för att du ska känna dig trygg i ditt bilägande. Peugeot Motala är en fullserviceanläggning med bilar, reservdelar och service. Allt som en kund behöver.
Välkommen till Peugeot Motala | För en enkel och trygg bilaffär. Ring 0730-626 826 Besök kunds webbplats

För mer info om hur du blir kund hos oss. Skriv en rad till kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet