Solfjäderstaden IBK – en av Motalas största ungdomsföreningar

Motala Energi väljer att stötta föreningen med träningskläder. Solfjäderstaden IBK är en ytterst viktig och mycket aktiv ungdomsförening i Motala.

Solfjäderstaden IBK – en av Motalas största ungdomsföreningar Motala Energi väljer att stötta föreningen med träningskläder. Solfjäderstaden IBK är en ytterst viktig och mycket aktiv ungdomsförening i Motala.
De satsar stenhårt på att ungdomarna har något spännande och utvecklande att göra. Och svaret är såklart Innebandy. Vi vill särskilt lyfta fram och premiera deras kontinuerliga arbete med jämställdhet.

Konceptet med att ta fram vissa utvalda plagg för föreningen har skett i samverkan med Jan Friström som är en viktig kugge och en är starkt drivkraft i föreningen.

Vi på Motala Energi tycker det är extra viktigt att få stötta föreningar lokalt och med det ge dom den stöttning som behövs. För oss är detta bara en början! Håll utkik efter vad Motala Energi kommer göra lokalt. Vi vill göra en stor skillnad… Det lilla elbolaget med det stora hjärtat!