Snart är det äntligen dags för Motalagalan!

Motalagalan blir av och vi på Motala Energi är på plats för att dela ut årets energipris! Hjälp oss genom att nominera er favoritkandidat och var med i utlottningen om ett par schyssta hörlurar!

Nominera er favoritkandidat och ha chans att vinna hörlurar! Motalagalan blir av och vi på Motala Energi är på plats för att dela ut årets energipris! Priset delas ut till det företag, organisation, förening eller individ som genom sin verksamhet har skapat positiv energi och därmed genererat ett mervärde för andra, i stort och smått. Vi är oerhört stolta och tacksamma att stå som värd för detta pris.

Nu behöver vi er hjälp att hitta kandidaten till årets energipris! Nominera era bästa, energiska kandidater och var med i utlottningen om ett par schyssta in-ear hörlurar!
Motalagalan 2021 blir galans sjunde år. En helkväll där vi summerar och går igenom det gångna året genom att lyfta fram och hylla de företag och individer som har vågat chansa och satsa på sin idé och passion. För mer information om Motalagalan, läs här: https://www.motalagalan.se/ Teckna elavtal Motala Energi är ert lokala företag som verkar nära dig | Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Visste du att vi dessutom har vår kundservice centralt nära dig i Motala. Besök oss, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans / avtal.
Motala Energi inte bara ett lokalt bolag. Vi är redan ett nationellt bolag som redan har över 10 000 kunder. Genom att också agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er som bor i Motala, Vadstena och Borensberg.
Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.
Var med och stötta oss genom att bli kund i Motala Energi. Det är ett steg framåt för Motala, Vadstena och Borensberg.

För mer info om hur du blir kund hos oss. Skriv en rad till kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet