Sign Nordic AB väljer också att stötta det lokala föreningslivet

Det är så inspirerande, ytterligare ett företag som väljer att sponsra det lokal föreningslivet. Stort tack till Sign Nordic AB.

Sign Nordic AB blir en sponsor till det lokala föreningslivet Vi på Motala Energi vill rikta ett stort tack till Sign Nordic AB som väljer att låta en del av kilowattskostnanden gå direkt till det lokala föreningslivet.
Motala Energi kommer räkna in alla pengar som detta kommer att generera och sedan välja ut organisationer och eller föreningar som behöver stöttning.
Ni som företag! Gå samma väg och bli ett sponsrande företag. Som tack för hjälpen kommer vi såklart vilja berätta att just ni stöttar. En ökad synbarhet på alla våra digitala kanaler som ett extra tack för hjälpen.

Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag – Motala Energi.
Vi skapar en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Som lokal elleverantör vill vi utmana och kämpa för att ni ska få bästa tänkbara leverans av el till låg kostnad. Kort om sign Nordic AB | ett företag i ständig utveckling!
Sign Nordic AB i Motala är idag kanske Sveriges mest erfarna leverantör av klassiska gatupratare, snäppramar och stortavlor. Dessutom driver vi egen direktimport av tunna ljuslådor. Tillsammans har vi över 25 års erfarenhet av dessa produkter.
Vi strävar alltid efter högsta kvalitet vilket innebär hög finish på produkterna, snabba leveranser, bra logistiklösningar, trevligt bemötande och inte minst konkurrenskraftiga priser! Vi finns på Vintergatan 22 i Motala med kontor och lager. Alltid 3- 4 000 skyltar i lager. Besök deras webbplats: http://www.signnordic.se

För mer info om hur du blir kund hos oss. Besök www.motalaenergi.se skriv till  kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet