Pinchos i Motala tecknar avtal och väljer att sponsra det lokala föreningslivet.

Genom att teckna elavtal med Motala Energi så kommer Pinchos i Motala direkt vara med och stötta det lokala föreningslivet

Pinchos i Motala tecknar avtal och väljer att sponsra det lokala föreningslivet. Genom att teckna elavtal med Motala Energi så kommer Pinchos i Motala direkt vara med och stötta det lokala föreningslivet. Vi önskar kunden välkommen till oss och vi vill såklart rikta ett extra stort tack… Passa på att boka ett besök på Pinchos | Gå vidare här Vi på Motala Energi tackar Jonas Kolmgren – Pinchos Motala för det fina initiativet att stötta det lokala föreningslivet.

Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag – Motala Energi.
Varje år omsätts det onödigt många miljoner kronor i förbrukning av el i våra kommuner, detta vill vi ändra på. Här vill vi skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal.
Som lokal elleverantör vill vi utmana och kämpa för att ni ska få bästa tänkbara leverans av el till låg kostnad. Motala Energi är ert lokala företag som verkar nära dig. Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Visste du att vi dessutom har vår kundservice centralt nära dig i Motala.
Besök oss, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans / avtal.
Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.
Var med och stötta oss genom att bli kund i Motala Energi. Det är ett steg framåt för Motala, Vadstena och Borensberg.

För mer info om hur du blir kund hos oss skriv till  kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet