Nu möter vi Motala – Lördag den 19:e juni är vi ute i Motala för att möta just dig!

Vi på Motala Energi jobbar lokalt med hållbarhet och långsiktighet. Därför kommer vi på lördag den 19:e juni finnas ute på plats i Motala.

Nu möter vi Motala – Lördag den 19:e juni är vi ute i Motala för att möta just dig! Vi på Motala Energi jobbar lokalt med hållbarhet och långsiktighet. Därför kommer vi på lördag den 19:e juni finnas ute på plats i Motala. Vi finns på Stora Torget kl. 10 – 14

Vi finns för er och våra energirådgivare finns på plats som kan svara på frågor som rör elavtal. Vad är förnybar energi och vad innebär det för mig som kund? Ska jag ha fast avtalsperiod eller rörligt pris? Frågorna kan vara många och vi kommer göra allt för att hjälpa er. Vill ni teckna elavtal med oss på plats så går det såklart väldigt bra. Väl mött säger vi på Motala Energi. Teckna elavtal Motala Energi är ert lokala företag som verkar nära dig | Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Visste du att vi dessutom har vår kundservice centralt nära dig i Motala. Besök oss, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans / avtal.
Motala Energi inte bara ett lokalt bolag. Vi är redan ett nationellt bolag som redan har över 10 000 kunder. Genom att också agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er som bor i Motala, Vadstena och Borensberg.
Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.
Var med och stötta oss genom att bli kund i Motala Energi. Det är ett steg framåt för Motala, Vadstena och Borensberg.

För mer info om hur du blir kund hos oss. Skriv en rad till kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet