Nu är hösten här – Kolla in MotalaEnergi

Nu närmar sig hösten med stormsteg även om vi fortfarande kan njuta av värmande solstrålar.
Snart börjar tiden då det är härligt att krypa upp i fåtöljen med en filt framför brasan.

Vi jobbar för fullt med att få det sista klart med Teckna elavtal på vår hemsida. Vill du vet mer skriv till oss eller kontakta kundtjänst så hjälper det dig. Vi gör lite höstfint på MotalaEnergi Nu närmar sig hösten med stormsteg även om vi fortfarande kan njuta av värmande solstrålar.Snart börjar tiden då det är härligt att krypa upp i fåtöljen med en filt framför brasan.
Vi har höststädat hemsidan med nya fina bilder och filmer inför denna årstid. Det fina med hösten är också att vi har ett fast pris/kWh för er som har sjöstadsmixen som elavtal. Rörligt på sommarhalvåret när priset normalt är som lägst och ett fast, tryggt och bekymmersfritt på vinterhalvåret. Vi räknar med att lansera ett flertal spännande nyheter under hösten så håll utkik! Ha det fint hälsar gänget på Motala Energi Vi vill vara ditt bästa alternativ!
Nu finns äntligen möjligheten att tecka elavtal med Motala Energi vi strävar alltid efter att vara din bästa lösning! Välj den avtalsform som passar dig bäst. Vi erbjuder avtal med fast och rörligt elpris samt Sjöstadsmixen som är en kombination av de bägge.
Att välja sitt elavtal ska vara enkelt. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.