Motala Ströms Snickerifabrik | Ytterligare ett företag som väljer att sponsra det lokala

Stort tack till Motala Ströms Snickerifabrik som väljer att vara ett företag som vill bidra.

Motala Ströms Snickerifabrik | Ytterligare ett företag som väljer att sponsra det lokala Det är rätt coolt och det är underbart att fler och fler företag väljer att stötta det lokala föreningslivet i Motala – Vadstena Kommun.
Stort tack till Motala Ströms Snickerifabrik som väljer att vara ett företag som vill bidra. Det vill på Motala Energi så klart berätta. Gör som många andra var med att stötta några ören på din elräkning. Blir vi många företag som stöttar så kommer det göra stor skillnad i slutändan. 
Kontakta oss redan idag för att få offert och att bli sponsorföretag! Erhåll offert Visa er stöttning genom att besöka Motala Ströms Snickerifabrik webbplats. Gå vidare Kort om: Motala ströms snickeri tillverkar glaspartier, skjutdörrspartier, dörrar, trappor och specialsnickerier till både offentlig och privat miljö. Vi måttar samt skissar en lösning så kunden blir nöjd.
Vi har lång erfarenhet inom specialsnickerier, företaget grundades 1945. Vi är idag ca 25 anställda med mycket kunnande inom vårt område. Vår ambition är att producera unika snickerier till rimliga priser.
Besök kunds webbplats och vem vet kanske du hittar det du söker.

För mer info om hur du blir kund hos oss. Skriv en rad till kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet