Motala Energi stöttar! –Stolt matchsponsor för Solfjäderstaden IBK

Motala Energi stöttar! –Stolt matchsponsor för Solfjäderstaden IBK Att stötta och jobba är en viktig del för oss på Motala Energi. Som lokalt elbolag står vi för närhet och trygghet. Vi är, Er partner som arbetar intensivt för Motala Kommun dess invånare, företag och organisationer.
Välj Motala Energi som er elleverantör. Vill ni vara med och stötta er lokala förening Solfjäderstaden IBK? Genom teckna sponsrat elavtal med oss så stöttar ni direkt er lokala klubb.
Sponsoravtal för Solfjäderstaden IBK | Teckna elavtal – Gå vidare här

Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag – Motala Energi.
Varje år omsätts det onödigt många miljoner kronor i förbrukning av el i våra kommuner, detta vill vi ändra på. Här vill vi skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Som lokal elleverantör vill vi utmana och kämpa för att ni ska få bästa tänkbara leverans av el till låg kostnad. Motala Energi är ert lokala företag som verkar nära dig. Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Visste du att vi dessutom har vår kundservice centralt nära dig i Motala. Besök oss, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans / avtal.
Motala Energi inte bara ett lokalt bolag. Vi är redan ett nationellt bolag som redan har över 10 000 kunder. Genom att också agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er som bor i Motala, Vadstena och Borensberg.
Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.

För mer info om hur du blir kund hos oss. Kontakta kundservice på: kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet