Motala Energi förstärker ytterligare sin kundservice

Vi välkomnar Kinna och Jesper som kommer förstärka vår kundservice. Vi på Motala Energi vill att ni ska få bästa möjliga hjälp när ni är i kontakt med oss.

Motala Energi förstärker ytterligare sin kundservice Vi välkomnar Kinna och Jesper som kommer förstärka vår kundservice. Vi på Motala Energi vill att ni ska få bästa möjliga hjälp när ni är i kontakt med oss. Därför väljer vi nu att förstärka vår kundservice med ytterligare två personer. Vi finns för er alla vardagar kl. 08.00 – 17.00Ni kan även skriva till oss på kundservice@motalaenergi.se Det går också bra att kontakta oss via vårt formulär som ni hittar här. Vi hjälper er att svara på frågor, teckna elavtal m.m. Varmt välkommen säger Kundservice nu även med Kinna och Jesper.

  Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag – Motala Energi.
Varje år omsätts det onödigt många miljoner kronor i förbrukning av el i våra kommuner, detta vill vi ändra på.
Här vill vi skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Som lokal elleverantör vill vi utmana och kämpa för att ni ska få bästa tänkbara leverans av el till låg kostnad. Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet