Motala Energi är en del i tillväxtresan i Motala

Tillväxt Motala satsar hela tiden framåt så gör även vi på Motala Energi. Här deltar Motala Energi i Tillväxt Motala tidning som framställs för regionen.

Motala Energi är en del i tillväxtresan i Motala Här deltar Motala Energi i Tillväxt Motala tidning som framställs för regionen. Mycket inspirerande tycker vi på Motala Energi!

Vi kan nu erbjuda er denna tidning att läsa Online som en pdf, det är bara att klicka in på knappen nedan för att ta del av alla coola saker som händer i Motala Kommun. Vi som företag vill stötta det lokala och det gör vi idag på många olika sätt. Var med ni också och bidra genom att teckna elavtal med oss. Genom gemensam styrka kan vi stötta föreningar, organisationer som behöver allas hjälp. Teckna elavtal redan idag och var med och stötta det lokala. Läs tidning online – Klicka här Teckna elavtal Motala Energi är ert lokala företag som verkar nära dig | Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Visste du att vi dessutom har vår kundservice centralt nära dig i Motala. Besök oss, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans / avtal.
Motala Energi inte bara ett lokalt bolag. Vi är redan ett nationellt bolag som redan har över 10 000 kunder. Genom att också agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er som bor i Motala, Vadstena och Borensberg.
Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.
Var med och stötta oss genom att bli kund i Motala Energi. Det är ett steg framåt för Motala, Vadstena och Borensberg.

För mer info om hur du blir kund hos oss. Skriv en rad till kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet