IT Lack väljer att sponsra det lokal föreningslivet i Motala Kommun

Vi på Motala Energi är stolta och glada över att IT Lack i Motala väljer att stötta det lokala föreningslivet. Stort tack för att ni väljer att bidra.

IT Lack | Är med och stöttar det lokala föreningslivet Stort tack säger vi till IT Lack i Motala som väljer att sponsra det lokala föreningslivet.
Varje månads ges oavkortat en peng som buffras till det lokala föreningslivet. Vi på Motala Energi kommer löpande dela ut checkar till föreningar och organisationer i vår kommun.
Vi säger stort tack till IT Lack – Som en uppskattning besök deras hemsida: https://www.itlack.se

Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag – Motala Energi.
Varje år omsätts det onödigt många miljoner kronor i förbrukning av el i våra kommuner, detta vill vi ändra på. Här vill vi skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Som lokal elleverantör vill vi utmana och kämpa för att ni ska få bästa tänkbara leverans av el till låg kostnad. Kort om IT Lack | Vi är ett företag som arbetar med våtlackering och har varit verksamma sedan år 2000. Vi sprutlackerar trä, plast och metall och har en gedigen kunskap och stort intresse för utveckling inom lackering och känslan för precision och detaljer. Företaget drivs av två delägare som tillsammans har över 40 års branscherfarenhet.
För oss betyder kvalitet att vi kan leverera en tjänst som uppfyller både våra kunders och våra egna höga krav. Vi använder alltid högkvalitativa produkter när vi utför vårt arbete och tar hänsyn till att aktivt minska vår miljöpåverkan.  https://www.itlack.se

För mer info om hur du blir kund hos oss. Besök www.motalaenergi.se skriv till kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet