Imorgon går Motalagalan av stapeln!

Imorgon smäller det! Motalagalan går av stapeln och vi på Motala Energi är på plats för att dela ut årets mest laddade pris.

Imorgon smäller det! Motalagalan går av stapeln och vi på Motala Energi är på plats för att dela ut årets mest laddade pris. Vårt pris är brett för att positiv energi kan ges på så många olika sätt. Positiva förebilder behöver lyftas och hyllas oavsett hur man bidrar. Det är vi tillsammans som skapar bilden av vad Motala är. De tre nominerade för årets Energipris är: Motala Simsällskaps SM-guldlag, Linda Oskarsson, Bonnie Deluxe och Ida Johansson, Movement Inspo.
Så här säger vår VD Ted: Vår vision är att bli det självklara valet för Motalabor. Med sjöstadsdoftande elavtal Sjöstadsmix och Lokalpatrioten erbjuder vi trygghet och enkelhet i kombination med bästa tänkbara prisbild. Vi ser oss själva som en one stop shop där du som kund aldrig ska behöva byta elbolag.
Nu ser vi till att ge det här året ett riktigt härligt avslut på ett magiskt sätt tillsammans med alla Motalabor! Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet