Hjälp Solfjäderstaden IBK att få in lite extra pengar

Solfjäderstaden IBK väljer att utöka samarbetet med Motala Energi. Principen är väldigt enkel. Klicka in på nedan länk. Teckna elavtalet Solfjäderstaden och 500kr går oavkortat till föreningen.

Hjälp Solfjäderstaden IBK att få in lite extra pengar. Teckna elavtal på Motala Energi och 500kr går oavkortat till föreningen. Solfjäderstaden IBK väljer att utöka samarbetet med Motala Energi. Principen är väldigt enkel, klicka in på nedan länk, teckna elavtalet Solfjäderstaden och 500kr går oavkortat till föreningen.

Är vi många som väljer att stötta så kan det bli en hel del pengar till föreningen vilket såklart har stort värde. Tänk er 100 avtal, och 100 avtal blir 50 000kr i reda pengar.

Genom att du stöttar så hjälper du din lokala förening samtidigt som du får ett riktigt superavtal när det kommer till att få billig el. Motala energi handlar endast el från förnybara källor, så som vind vatten och sol. Är du som kund intresserad i att endast få el genom tex vatten är det också möjligt. Gå vidare här och teckna elavtal redan idag. Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta föreningslivet i Motala – Vadstena – BorensbergTeckna vårt elavtal som är anpassat just för dig. En riktig superdeal. Teckna bästa elavtalet