Broddson väljer att sponsra det lokala näringslivet!

Ytterligare ett företag som väljer att sponsra det lokala näringslivet – Välkommen Broddson!

Ytterligare ett företag som väljer att sponsra det lokala näringslivet – Välkommen Broddson! Broddson tecknar elavtal med Motala Energi och väljer att sponsra det lokala näringslivet. Alla sponsrande företag gör en stor skillnad för föreningslivet i Motala med omnejd.
Det är enkelt att bli ett sponsrande företag. När ni tecknar ett elavtal med oss på Motala Energi väljer ni ett belopp per kWh som ni önskar sponsra med. Vi räknar sedan samma alla dessa pengar och delar ut checkar till de mest behövande. Så gör som Broddson och teckna ert elavtal med oss redan idag och var med och gör en skillnad! Ring oss idag Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag – Motala Energi Vi vill skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Kort om Broddson | Elevator-sopmaskiner byggda med svensk kunskap och kvalitet.
Broddson har en marknadsledande position inom tillverkning av elevatorsopmaskiner. Delar av deras produktion går på export, främst till grannländerna men kunder återfinns även mer långväga som Afrika och Mellersta Östern. De har genom samarbeten en effektiv distribution av reservdelar, tillbehör och borstar även till andra tillverkares maskiner.
Välkommen till Broddson i Motala Besök kunds webbplats

För mer info om hur du blir kund hos oss. Skriv en rad till kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet