Är du vår nästa vassa Teamledare? Sök vår tjänst redan idag…

Motala Energi expanderar och söker nya medarbetare. Nu söker vi dig som är vår nästa vassa Teamledare. Passar perfekt för dig som bor i Motala med omnejd.

Är du vår nästa vassa teamledare? Sök redan idag. Motala Energi är i en mycket expansiv fas och söker flera nya medarbetare. Vill ni verka och arbeta i Motala då är detta det perfekta jobbet för dig.
Läs mer om tjänsten och sök redan idag! Ansök om tjänsten idag Att jobba i Motala. Vi erbjuder ett varierande arbete i en expansiv och dynamisk miljö. Vi vill bygga våra värden främst i Motala Kommun och satsar stenhårt på att generera våra arbetstillfällen här i Motala. Med det sagt, vill du vara en viktig del i vår framtida utveckling? sök då våra tjänster redan idag. Vi är ett spännande gäng som verkar för att ha det trevligt och kul på jobbet samtidigt som det ska vara utvecklande.
Häng med Motala Energi på vår spännande resa! Sök jobb Motala Energi är ert lokala företag som verkar nära dig | Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Visste du att vi dessutom har vår kundservice centralt nära dig i Motala. Besök oss, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans / avtal.
Motala Energi inte bara ett lokalt bolag. Vi är redan ett nationellt bolag som redan har över 10 000 kunder. Genom att också agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er som bor i Motala, Vadstena och Borensberg.
Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.
Var med och stötta oss genom att bli kund i Motala Energi. Det är ett steg framåt för Motala, Vadstena och Borensberg.

För mer info om hur du blir kund hos oss. Skriv en rad till kundservice@motalaenergi.se eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255 Det lilla elbolaget med det stora hjärtat Vill du vara med och stötta det lokalaMotala – Vadstena – BorensbergTeckna elavtal redan idag Teckna bästa elavtalet